Bellazes - tanssiryhmät keskittyvät harjoituksissa latinalaispohjaiseen showtanssiin. Bellazes on perustettu vuonna 2008. Alkuperäisestä Bellazesin kokoonpanosta osa on ollut mukana Nonnan ryhmässä jo vuodesta 2006 asti, jo ennen bellazesin perustamista. 

Tunneilla tytöt pitivät esiintymisestä ja siitä lähti ajatus esiintyvään tanssiryhmään. Huumori tulee esille usein sekä harjoituksissa että esityksissämme. Alkuperäinen Bellazes on osallistunut Suomessa järjestettäviin ensimmäisiin bailatinokilpailuihin. Tytöt sijoittuivat kilpailuissa toiseksi. Kilpailuissa toimivat tuomareina muun muassa Sutu Markkanen ja Janne Talasma. Lisäksi tytöt ovat osallistuneet myös Valtakunnallisiin Koreografiakilpailuihin muutamia kertoja.

Bellazes -nimi & logo

Kun Bellazesille kehiteltiin nimeä, Nonna otti sanakirjan esille. Sanakirjan avulla selailtiin sopivan kuuloisia nimiä. Bellezas tarkoittaa kaunotarta, 
mutta kuulostaa suomalaisittain "pelleltä". Tästä muokattiin ryhmälle nimeksi Bellazes. Lähes nimen mukaisesti Bellazesryhmien logosta löytyy kauniin naisen pitkät kiharat hiukset.  Jokaisella ryhmällä on oma teemavärinsä:
Mineillä se on mintunvihreä, Bébeillä se on keltainen, Fiataleilla turkoosi, Fiatal Spezielillä violetti ja Bellazesilla pinkki.

Tanssivia ryhmiä on tällä hetkellä kuusi; mini I ja II, bébé, fiatal, fiatal speziel sekä alkuperäinen bellazesryhmä.