Bellazes - tanssiryhmät keskittyvät harjoituksissa latinalaispohjaiseen showtanssiin. Bellazes on perustettu vuonna 2008. Alkuperäisestä Bellazesin kokoonpanosta osa on ollut mukana Nonnan ryhmässä jo vuodesta 2006 asti, jo ennen bellazesin perustamista. 

Tunneilla tytöt pitivät esiintymisestä ja siitä lähti ajatus esiintyvään tanssiryhmään. Huumori tulee esille usein sekä harjoituksissa että esityksissämme. Alkuperäinen Bellazes on osallistunut Suomessa järjestettäviin ensimmäisiin bailatinokilpailuihin. Tytöt sijoittuivat kilpailuissa toiseksi. Kilpailuissa toimivat tuomareina muun muassa Sutu Markkanen ja Janne Talasma. Lisäksi tytöt ovat osallistuneet myös Valtakunnallisiin Koreografiakilpailuihin muutamia kertoja.

Tanssiryhmät

Tällä hetkellä esiintyviä ryhmiä on viisi. Ryhmät menevät suunnilleen iän mukaan. Syksystä 2015 eteenpäin luovuimme ikärajoitteista ja aloitimme yhden uuden ryhmän, Bellazes Minit. Sekä syksyllä 2018 aloitamme uuden miniryhmän, jolloin minit jaetaan kahteen eri ryhmään.

Nonnaan voi ottaa yhteyttä kesken lukuvuodenkin ja katsotaan juuri sinulle sopiva ryhmä!

Bellazes -nimi & logo

Kun Bellazesille kehiteltiin nimeä, Nonna otti sanakirjan esille. Sanakirjan avulla selailtiin sopivan kuuloisia nimiä. Bellezas tarkoittaa kaunotarta, mutta kuulostaa suomalaisittain "pelleltä". Tästä muokattiin ryhmälle nimeksi Bellazes. Lähes nimen mukaisesti Bellazesryhmien logosta löytyy kauniin naisen pitkät kiharat hiukset.  Jokaisella ryhmällä on oma teemavärinsä: Bébeillä se on keltainen, Fiataleilla turkoosi, Fiatal Spezielillä violetti ja Bellazesilla pinkki.